Designbase.no produksjon Vi hjelper til med å produsere riktig innhold – artikler, nyheter og intervjuer

Vi hjelper til med å utvikle ideen, stille de riktige spørsmålene og produsere innholdet til artikkelen eller podcasten selskapet vil ha ut. Innhold som selskapet eier kan brukes i andre relevante sammenhenger.

Innholdstyper som fungerer

Native advertising eller innholdsmarkedsføring (content) er effektive verktøy når det gjelder å skape verdier hos nye og eksisterende kunder. Vi har utviklet noen formater som vekker mottakerens interesse. 

 

Intervjuer og spørsmål og svar (Q&A) 

En Q&A er en artikkel som er utarbeidet i spørsmål/svar-format. Journalisten stiller spørsmålene, og selskapets talsperson svarer – pr. mail eller telefon. Format egner seg dersom bedriften ønsker å profilere seg med en holdning til en konkret sak eller et aktuelt tema, eller ønsker å formidle sine planer og ideer. Spørsmål/svar-skjemaet er veldig lett å lese og gir leseren en rask oversikt. 

 Vi publiserer innholdet for deg på virksomhetens profil. Den havner direkte på forsiden og er med i nyhetsbrevet. Vi anbefaler at du deler den via selskapets LinkedIn-profil, slik at du får enda mer synlighet for pengene. 

Portretter 

En portrettartikkel er en omtale av en person. Anledningen kan for eksempel være et jubileum, bedriftsoppkjøp, nyansettelser eller andre arrangementer. Et portrett er bygget opp rundt et intervju som typisk kommer rundt personens karriere krydret med personlige egenskaper, holdninger og tanker. Portrettet er bra for å sette et levende ansikt på bedriftens arbeid med bærekraft, som leseren kan identifisere seg med. 

Advertorial 

Én side portrettartikkel eller case på opptil 3500 anslag inkludert overskrift, teaser og brødtekst. Kunden leverer bilder og logo. Før innrykk vil det bli sendt korrektur til godkjenning.

Vi hjelper gjerne til. Ring oss på +45 5350 6060 så kan vi snakke om omfanget av dine behov og så kan vi gi deg en god pris.

  

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Gi innholdet et løft

Hvid du er partner har du muligheten til å booste innholdet ditt og dermed skape den ultimative markedsrelevansen. 

Når du kjøper fremhevet innhold, fremheves innholdet i syv dager 

  • Som 2. nyhet på forsiden til Designbase.no 
  • Fremhevet i to nyhetsbrev som 2. nyhet 
  • Fremhevet under relevant kategori 
  • Anbefalt og fremhevet i redaksjonelle artikler fra Designbase.no redaksjonen. 

Les mer under annonsering 

Kontakt oss for å høre mer om innholdsproduksjon

Annonsørinnhold, native advertising eller innholdsmarkedsføring (content) er en effektiv måte å skape verdier for nye og eksisterende kunder